circle
circle
Work
triangle
Servicii Web Design – Târgu-Mureș
Agenție Web design
și Programare
RE/Construim website-uri de prezentare și magazine virtuale. Concepem și implementăm soluții informatice complexe, personalizate.
pencil
Despre noi

Suntem o agenție de web development din Târgu Mureș, care activează de peste 10 ani preponderent pe piața austriacă și germană. Construim, implementăm și dezvoltăm site-uri web și aplicații online potrivite nevoilor clienților. Gândim soluții informatice complexe pentru a face profitabilă prezența online a oricărui tip de business. Practic, transformăm un cost în profit.

Avem în portofoliu proiecte realizate pentru clienți medii și mari, dar asta nu înseamnă că refuzăm clienți cu afaceri mai mici, dar cu ambiții și vise mari, la realizarea cărora putem contribui esențial.

De la statutul inițial de client, toți cei care au lucrat cu noi au devenit ulterior partenerii noștri. Împreună suntem o echipă solidă. Dacă cel care apeleaza la noi nu este convins din start, o va face în foarte scurt timp.

Punând la dispoziția partenerilor noștri soluții online performante, croite pe nevoile lor, le oferim acestora timpul necesar pentru a face în offline ceea ce știu ei cel mai bine: operaționalul.

laptop
glass
Servicii
De ce ne-ai alege pe noi
box
Website de Prezentare
Shop Online
Full Stack PHP
Servicii Design Grafic
Bugfixing
Marketing
WordPress
Webhosting

Ascultăm cerințele și nevoile clienților, le înțelegem, le analizăm, iar apoi concepem solutiile web potrivite. Fiecare business este diferit și implică probleme distincte. Noi realizăm împreună cu clientul un site sau o aplicație care să fie un instrument util în profitabilizarea afacerii căreia îi este destinat(ă).

Suntem corecți și transparenți ca agenție. Printr-o aplicație simplă, clientii nostri au în permanență vizibilitate la timpul lucrat pe proiectele lor și primesc în mod constant rapoarte de status. Totul este la vedere. Iar, pentru orice întrebare și nelămurire, suntem la un apel/e-mail/chat distanță.

Internetul este o lume a cifrelor, de aceea venim către clienții noștri cu mecanisme eficiente de urmărire a comenzilor, a vizitatorilor, practic a fiecărei acțiuni pe care o face un utilizator pe site-urile create de noi. Rapoartele sunt gândite și particularizate pentru fiecare tip de site în parte, în funcție de interesele vizate de client.

Ca limbi străine, vorbim germana, engleza, maghiara și româna. Dar clienților noștri le vorbim intotdeauna omenește când vine vorba de conceptele cu care lucrăm, precum WordPress, PHP Full Stack sau VideoStreaming.

web design
01. Analiza proiectului

comunicare, definire proiect, obiective, definire public tinta, analiza competitie

02. Web Design și Programare

schița, wireframe, hartă site, template design, ui/ux, programare, dezvoltare funcționalități, implementare, adăugare conținut

03. Lansarea site-ului

încărcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanță

box
€35
pe oră
Proiect mic
€30
pe oră
Proiect mediu
€25
pe oră
Proiect mare
triangle
0
+
Site-uri realizate
0
Tări
0
+
Rânduri de cod scrise
0
+
Ore de muzică
Ai un proiect nou?
Scrie-ne un e-mail și primești o ofertă fără caracter obligatoriu

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

    Preferințe de confidențialitate
    Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.