Webdesign Targu Mures

 

RE/Construim website-uri de prezentare și magazine virtuale. Concepem și implementăm soluții informatice complexe, personalizate. Punem business-ul tău pe harta web și transformăm un centru de cost în unul de profit pentru afacerea ta./ Îți aducem business-ul în prim plan în mediul online.

Serviciile noastre

 

WordPress

Online Shop

Full Stack PHP

Bugfixing

Portofoliu

Unele dintre referințele noastre

Despre noi 

Suntem o agenție de web development din Târgu Mureș, care activează de peste 10 ani preponderent pe piața austriacă și germană. Construim, implementăm și dezvoltăm site-uri web și aplicații online potrivite nevoilor clienților. Gândim soluții informatice complexe pentru a face profitabilă prezența online a oricărui tip de business. Practic, transformăm un cost în profit.

Avem în portofoliu proiecte realizate pentru clienți medii și mari, dar asta nu înseamnă că refuzăm clienți cu afaceri mai mici, dar cu ambiții și vise mari, la realizarea cărora putem contribui esențial.

De la statutul inițial de client, toți cei care au lucrat cu noi au devenit ulterior partenerii noștri. Împreună suntem o echipă solidă. Dacă cel care apeleaza la noi nu este convins din start, o va face în foarte scurt timp.

Punând la dispoziția partenerilor noștri soluții online performante, croite pe nevoile lor, le oferim acestora timpul necesar pentru a face în offline ceea ce știu ei cel mai bine: operaționalul. 

De ce ne-ai alege pe noi

Ascultăm cerințele și nevoile clienților, le înțelegem, le analizăm, iar apoi concepem solutiile web potrivite. Fiecare business este diferit și implică probleme distincte. Noi realizăm împreună cu clientul un site sau o aplicație care să fie un instrument util în profitabilizarea afacerii căreia îi este destinat(ă). 

Suntem corecți și transparenți ca agenție. Printr-o aplicație simplă, clientii nostri au în permanență vizibilitate la timpul lucrat pe proiectele lor și primesc în mod constant rapoarte de status. Totul este la vedere. Iar, pentru orice întrebare și nelămurire, suntem la un apel/e-mail/chat distanță.

Internetul este o lume a cifrelor, de aceea venim către clienții noștri cu mecanisme eficiente de urmărire a comenzilor, a vizitatorilor, practic a fiecărei acțiuni pe care o face un utilizator pe site-urile create de noi. Rapoartele sunt gândite și particularizate  pentru fiecare tip de site în parte, în funcție de interesele vizate de client.

Ca limbi străine, vorbim germana, engleza, maghiara și româna. Dar clienților noștri le vorbim intotdeauna omenește când vine vorba de conceptele cu care lucrăm, precum WordPress, PHP Full Stack sau VideoStreaming.

Ai un proiect nou?

Scrie-ne un e-mail și primeşti o ofertă fără caracter obligatoriu

Adresa

547525- Sâncraiul de Mureș,MS. RO

str. Răsăritului nr.24

Telefon

+40 752 658 771

E-mail

office@web-me.ro

Spune salut!