circle
circle
Work
triangle

Web Design szolgáltatások – Marosvásárhely

Webtervező ügynökség
és Programozás
Prezentációs weboldalakat és virtuális üzleteket építünk. Komplex, személyre szabott informatikai megoldásokat tervezünk és valósítunk meg.
pencil
Rólunk

Marosvásárhelyi webfejlesztő ügynökség vagyunk, amely több mint 10 éve működik elsősorban az osztrák és a német piacon. Az ügyfelek igényeire szabott weboldalakat és online alkalmazásokat készítünk, implementálunk és fejlesztünk. Komplex informatikai megoldásokban gondolkodunk, hogy bármilyen típusú vállalkozás online jelenléte nyereséges legyen. Alapvetően a költségeket nyereséggé alakítjuk.

Portfóliónkban vannak közepes és nagy ügyfelek számára készült projektek, de ez nem azt jelenti, hogy a kisebb vállalkozásokkal rendelkező ügyfeleket visszautasítjuk, hanem nagy ambíciókkal és álmokkal, amelyek megvalósításához alapvetően tudunk hozzájárulni.

A kezdeti ügyfél státusztól kezdve mindazok, akik velünk dolgoztak, később partnereinkké váltak. Együtt egy szilárd csapat vagyunk. Ha a minket hívó személy eleve nem győzött meg, nagyon rövid időn belül megteszi.

Azáltal, hogy partnereinket az igényeikre szabott, nagy teljesítményű online megoldásokkal látjuk el, elegendő időt biztosítunk számukra ahhoz, hogy offline azt csinálják, amit a legjobban tudnak: a működést.

laptop
glass
Szolgáltatások
Miért választana minket?
box
Bemutató Weboldal
Webshop
Full Stack PHP
Grafikai tervezés
Hibajavítás
Marketing
WordPress
Webhosting

Meghallgatjuk az ügyfelek igényeit és igényeit, megértjük azokat, elemezzük, majd megtervezzük a megfelelő webes megoldásokat. Minden vállalkozás más és más és más problémákat is magában foglal. Az ügyféllel közösen létrehozunk egy webhelyet vagy alkalmazást, amely hasznos eszköz lesz annak a vállalkozásnak a profitszerzésében, amelyre szánták.

Ügynökségként tisztességesek és átláthatóak vagyunk. Ügyfeleink egy egyszerű alkalmazáson keresztül folyamatosan láthatóak projektjeiken dolgozva, és folyamatosan kapnak állapotjelentéseket. Minden látható. Bármilyen kérdése és aggálya esetén távhíváson / e-mailen / chaten állunk rendelkezésére.

Az internet a számok világa, ezért olyan hatékony mechanizmusokkal fordulunk ügyfeleinkhez, amelyek segítségével nyomon követhetjük a rendeléseket, a látogatókat, gyakorlatilag minden tevékenységet, amit a felhasználó az általunk létrehozott oldalakon végez. A jelentéseket az egyes webhelytípusokhoz, az ügyfél érdeklődési körétől függően alakítjuk ki és szabjuk testre.

Idegen nyelvként németül, angolul, magyarul és románul beszélünk. De mindig humánusan beszélünk ügyfeleinkkel, ha olyan koncepciókról van szó, amelyekkel dolgozunk, mint például a WordPress, a PHP Full Stack vagy a VideoStreaming.

web design
01. Projektelemzés

kommunikáció, projekt meghatározása, célok, célközönség meghatározása, versenyelemzés

02. Web tervezés és programozás

vázlat, drótváz, oldaltérkép, sablontervezés, ui / ux, programozás, funkciófejlesztés, megvalósítás, tartalom hozzáadása

03. Indítsa el az oldalt

gazdagép feltöltése, webdomain frissítése, promóció és karbantartás

box
€35
óránként
Kis projekt
€30
óránként
Közepes projekt
€25
óránként
Nagy projekt
triangle
0
+
Megvalósult oldalak
0
Országok
0
+
Írott kódsorok
0
+
Óráknyi zene
Van új projektje?
Írjon nekünk e-mailt, és nem kötelező érvényű ajánlatot kap

    Az űrlap használatával Ön hozzájárul adatainak ezen weboldal általi tárolásához és kezeléséhez.

    Adatvédelmi beállítások
    Amikor felkeresi weboldalunkat, bizonyos szolgáltatásokból információkat tárolhat az Ön böngészőjén keresztül, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k letiltása hatással lehet a webhelyünkön tapasztalt élményre és az általunk nyújtott szolgáltatásokra.